GOSSOS A OLIANA


El passat dissabte 18 de setembre Gossos feien un dels concerts més especials de la seva carrera, si més no, a nivell personal.

La nit semblava començar amb normalitat, però va ser en el moment de fer Solstici, quan l’Oriol acompanyat del seu piano, ens donava la gran notícia.

En Natxo s’havia casat aquell mateix matí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De cop, el públic va encendre les bengales (que prèviament ens havien repartit…) i vam fer emocionar al més alt dels Gossos.


En Roger, amb corbata blanca, va portar la núvia fins a l’escenari i va demanar a crits: “què es facin un petó, un petó de cine…” El matrimoni, avergonyit i després de dubtar-ho una mica, va cedir a l’insistent Farré.



Ens sorprèn que ni en aquest dia tant especial, deixin de treballar, però els agraïm que compartissin aquest dia amb els seguidors que dissabte vam poder ser-hi.

En Natxo, s’ha pres fil per randa el nou lema de DIA 1: “avui és dia u, quan comencen les coses, quan comença el teu futur…” i és que comença una nova etapa, on li desitgem molta sort!!! FELICITATS NATXO!!!





3 comentaris:

  1. Això si que és una bona exclusiva pel Pa amb Tomàquet...

    ResponElimina
  2. Molt emocionant!! Moltes felicitats Natxo! I a seguir durant molts anys fent aquesta música tan meravellosa!!

    ResponElimina
  3. Feia molt de temps que no anava a un concert seu.... Molt i molt bé.. Una música molt especial...una música que treu la tristesa.

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies