LA MERCÈ 2010. GOSSOS I LAX'N'BUSTO

Enguany la Mercè ens ha portat en concert a dos dels grans en directe. A

les 20:00h Gossos i a les 21:30h Lax’n’busto.

Amb el Palau Nacional de fons i una multitud entregada engegava aquest 2x1 musical.

En un gran espectacle, no tot ho fan els músics; i és que en l’actuació de GOSSOS part de l’equip tècnic no va estar a l’altura: Un inici amb la bateria duplicada i un Oriol desconectat fins a la meitat del concert són exemples del que no hauria d’haver passat. Els que no van fallar van ser els fans que van saber suplementar els altaveus de l’Oriol amb el seu Deixa’t Portar. El públic es va mostrar durant tot el concert molt entregat.

Abans de començar l’última cançó; corren, al Natxo i al Juanjo els hi van dur unes samarretes i una pancarta. Darrera els amplis, en Juanjo va treure’s la camisa, a la que ens té acostumats, i es va posar una samarreta negre amb unes lletres vermelles. Des de la nostra posició no vam ser capaços de llegir què hi posava. El Natxo no va tenir temps a posar-se-la ni d’ensenyar la misteriosa pancarta. Serà que està molt cansat després de la boda??? I ... quin missatge volien donar? Si algu ho sap... escriviu-ho als comentaris!. Estem molt intrigats...

Una hora més tard, LAX van pujar amb força dalt l’escenari ocupant millor l’espai que els seu antecessors. Van adaptar-se a un repertori més clàssic que va fer embogir a un públic que seguia begu.... perdò: entregat.

Els Gossos van convertir-se amb els cunillets d'indies pels tècnics de so, i els Lax no va patir cap incident amb la sonorització.

L'última cançó Toca'm els ous Maria va posar el punt i final a una gran actuació.





1 comentari:

  1. Ei.. jo si que vaig veure què hi posava a la samarreta. Banca Ètica. La pancarta no la vaig poder llegir....

    Sergi

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies