ELS PETS A SANT CELONI



Un concert diferent i amb un públic molt familiar: mares, pares i els seus petits, van omplir el passeig 11 de setembre de Sant Celoni.


Va ser l’oportunitat de veure al trio de Constantí i de posar-nos morenos sota el sol calorós de les 12:30 del mig dia. Tot un 2x1!!!


Cap al final del concert, i amb la cançó Jo vull ser rei, el públic va començar a llençar a l’escenari samarretes, senyeres.. i fins i tot uns sostens!! Voleu veure com va quedar en Gavaldà amb tot aquest vestuari?



Volem felicitar al grup, que va aguantar l’hora i mitja de concert, a ple sol i que ens van fer gaudir de les seves velles i noves cançons, en un dia tant especial com l’11 de setembre.


2 comentaris:

  1. Va se maco veure diferents generacions cantant les cançons dels Pets!!

    ResponElimina
  2. Ei! sóc la Mònica de Martorelles, la senyera que apareix a la foto és la meva! Estava a primera fila i li vaig llençar. Felicitats al grup que va estar amb un sol de justícia oferint-nos un concert el dia de la Diada!
    Salut!

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies