GOSSOS A MORELL


El passat dissabte 31 d’agost, els Gossos començaven el concert a la 1 de la matinada a Morell. Tot i ser una mica tard, els manresans van deixar d’alt de l’escenari tota la seva energia, i ens van oferir un concert carregat de força i bones sensacions.

L’Oriol, va deixar clar que és dels nostres, dels que els hi agrada fer safreig als concerts. Va ser en el moment de fer les presentacions, quan va informar que en Roger viu al carrer Àngel Guimerà, en Natxo a la vora dels camps, en Juanjo al centre i ell, aprop de la plaça Catalunya. Amb tota aquesta informació, proposem fer un bus turístic per Manresa i visitar aquests llocs tant emblemàtics dels Gossos. Us hi apunteu?

El concert va donar per molt: per escoltar noves i velles cançons, per ballar, per cantar, per fer safreig, per lligar, per beure, per saltar i.. per caure! En Farré petit, en un moment d’enfasi, va ensopegar fins a deixar-se caure per l’escenari. Però no patiu, va semblar no ser res important i com un autèntic professional, va continuar el concert fins al final. Oriol, esperem que estiguis totalment recuperat!!

Com a cada concert vam poder gaudir de Condemnats, però no de la part que més ens agrada de la cançó. En els darrers concerts hem pogut observar com en Roger és deixa la mítica i esperada frase final: “I SI NO, TAMBÉ” !!! Esperem que en les pròximes actuacions la recupereu! Ho aconseguirem? Nosaltres la perseguirem, si tot va bé... i si no, tambéee!!!







4 comentaris:

  1. Un concert molt vibrant!!...L'única pega... ens van deixar sense "On poder anar" i "A cada pas"!!Però sí "Sun is shining", quina dèria! No sé pas què li troben a aquesta cançó!!

    ResponElimina
  2. Ens vam posar a 1ª fila i..molt bé, tret d'uns crits "Rogeeeeer"! Ens vam quedar sorts! Em sembla bé si és al final de la cançó però el cas és que també cridaven a la meitat i...em va donar la sensació que el Roger perdia el ritme. Bé, el pròxim concert ens posarem a la banda de l'Oriol! Ah! el concert em va agradar moltíssim!!!

    ResponElimina
  3. Jo no estava a 1ª fila i també vaig sentir els crits!! Em pensava que l'època de les fans cridant ja havia passat!!Un 10 per les cançons noves! no vam parar de Ballar!!! que graaaansss!!!!

    ResponElimina
  4. La darrera vegada que els vaig veure no hi era el bateria. Quin canvi..no els coneix ni sa mare...però molt molt bé pel canvi!!!

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies