LAX'N'BUSTO AMB L'ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'EMPORDÀ

El cap de setmana del 16 al 18 de Juliol, els Lax'N'Busto es tancaven al teatre Àngel Guimerà del Vendrell per oferir un concert molt especial. Com ells diuen, van vestir de gala les seves millors cançons i les van interpretar amb la col·laboració de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.



El resultat? Uns Lax molt diferents. Nosaltres vam poder assistir a l'actuació de diumenge, i vam veure uns Lax una mica cansats. El so del teatre no va ser l'espera't, ja que no deixava distingir amb claredat els instruments de l'orquestra.


Al teatre vam poder veure diverses càmeres que van gravar tot l'espectacle. Estigueu atents, perquè això ens va fer pensar que aviat podria sortir un DVD del concert.



Tot i això, els felicitem per la feina feta i per l'empenta que tenen per voler experimentar amb la seva música. Ben fet nois!!!



3 comentaris:

  1. pufff per fer aquesta cronica milor no fer res-
    jo vaig ser al concert de diumenge i va ser pletòric, crec que vam anar a llocs diferents..segur que estaveu al vendrell?

    va ser un concert d'aquells que et posen la pell de gallina , un 10

    ResponElimina
  2. Completament d’acord amb l’anterior opinió. Va ser un concert molt agradable!!!! Tant els Lax com l’orquestra de l’Empordà van estar genials!!!

    ResponElimina
  3. Tot son opinions. Potser la nostra està relacionada amb els seients que ens van tocar. Estavem força lluny de l'escenari. Segurament a primeres files, el so era molt millor.
    Si us ve de gust, feu la vostra crònica i expliqueu-nos les vostres sensacions del concert. Estarem encantats de penjar-la a la web!
    Ens veiem als concerts! :)

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies