GOSSOS AL FESTIVAL DE BAELLS




Un cap de setmana complert al Festival de Baells. Durant el dia, passejades amb el carrilet verd, xerrada a càrrec d’Eloi Cordomí, tast de vins i productes de la terra, passejades amb segway, proves de so de Gossos, portes obertes a la presa, etc. i a la nit: l’esperat concert de Gossos.

Els manresans començaven l’actuació amb un escenari immillorable: la presa de Baells i una lluna plena que donava el toc màgic a la nit.

Les primeres notes sonaven, i a mesura que les cançons avançaven, el concert anava agafant força i millor sonoritat.


El concert es va acabar amb la mítica versió de Sun is shining. Però tot i la força que té i el “desmadre” final del grup, desde P&T volem proposar-vos a sorprendre’ns i renovar les versions. Recordem que “ avui és Dia 1, on comencen les coses...”. Ara, més que mai, és època de canvis!!







1 comentari:

  1. No hi vaig poder anar però ja m'hagués agradat! D´acord amb això de renovar-se, a més no entenc perquè han de fer versions...si en tenen tantes de bones! Bé...són els millors!!!

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies