MENAIX A TRUÀ A CARDEDEU



Lletres equivocades, acords fora de lloc… però tot i això, els Menaix a Truà van cautivar a un públic entregat el passat 29 de gener a Cardedeu, dins del cicle TASTAUTORS. El menú era una delicatessen per la nit de divendres: de primer Esteve Felipe i com a plat fort els Menaix.

L'Esteve Felipe, que va actuar per primer cop "a pèl i guitarra", va presentar el disc de la banda que forma part "Mai Vistos". Va ser un concert íntim i amè on hi va col·laborar la Bikimel amb el seu èxit "L' espantaocells". Per cert, algú del públic va comentar si el nom de l'artista era "BikiNEU" pel fantàstic gorro antàrtic que portava tot i la calor que feia.

Menaix a Truà feia dies que no es trobava per assajar, però això no va ser un obstacle per regalar-nos la cançó Can't Find My Way Home; cançó fora del seu repertori habitual demanada per la Bikimel des del públic.
Sota el lema “assajar és de covards” van demostrar que malgrat els anys segueixen tenint bona memòria.
Es cap pla, com tot humà, va tenir una urgència física que va deixar sols als dos manresans dalt de l’escenari; moment que van aprofitar per improvisar un duet del més sorprenent.
En Muñoz ens va sorprendre amb una nova samarreta, més ampleta del que ens té acostumats i de color gris perla. Desde P&T preferim l'estil dels últims bolos: samarretes ben arrapades que ens fan imaginar el que amaga a sota. Tot i així, felicitem al manresà per l'iniciativa en ampliar el seu vestuari!

5 comentaris:

  1. hola gent!
    Jo vaig anar al concert de Cardedeu i va ser una passada!!!

    Maria

    ResponElimina
  2. i el "Jo t'apoyu Toni" d'en Juanjo que??? jajajaja encara ric!!!
    Gran concert!!!!

    ResponElimina
  3. Realment qui ha escrit aquesta crònica, va anar al concert?

    ResponElimina
  4. No oblideu k en Juanjo, portava una tovallola per eixugar la guitarra....mica en mica, ens fan cas!!!

    ResponElimina
  5. A què et refereixes quan preguntes si P&T va anar al concert, Anònim? Rellegint la crònica s'entén que va ser un concert on es va cautivar el públic! Que s'equivocaren moltes vegades d'acords és indubtable. I recordes un tros de lletra que deia "tindrà la flama enderrerida"??
    Justament al concert estavem tots els components de P&T i els corresponsals inclosos!!

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies