GOSSOS A CERDANYOLA



Gossos a Cerdanyola o Gossos a Cerdanxola? El nostre catxondu GPS en català, ens informava que arribàvem a Cerdanxola amb el temps just de comprar les entrades anticipades.


Divendres 29 d’octubre, Gossos, viatjava cap a Cerdanyola del Vallès per oferir dues actuacions: la primera per als fans més petits i la segona per tots aquells que comencem a tenir una certa edat.


Una mica més tard de les 10 de la nit, i amb un ateneu ple de gent, els Gossos s’enfilaven a l’escenari amb força però amb un Natxo una mica desafinat. No sabem si a causa d’un refredat o cansat de l’actuació anterior


Com últimament ens te acostumats, els titulars de la nit ens els va regalar l’Oriol. A la presentació de Temps Mort, va parlar d’aquells primers porros i de les “pajilles”. No volem que el mal interpreteu, perquè no parlava de les canyetes dels cubates del cap de setmana, ni de la palla que trobem a les granges.. tal qual, sincer i juganer va fer avergonyir als seus companys de grup i va fer esclatar de riure al públic que l’escoltàvem sorpresos. També ens va arrencar un somriure amb la seva fresca manera de presentar els companys d'aventura; el guapo, el llest, l'apretadet, el gran i el que va trencar l'armonia de l'acústic. Haurem de fitxar-lo per qué ens exliqui les intimitats del grup!!!

La nit acabava amb tot el públic alçat, cantant i ballant les últimes cançons.

1 comentari:

  1. Feia temps que no els veia en directe....i molt i molt bé. Que segueixin així durant molts anys!!!!

    ResponElimina

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies