CRIS JUANICO I ELS MAGS DEL BINIGALL A MALLORCA. ROCK PUR



Aquest artícle ens l'ha enviat la nostra corresponsal del Baix llobregat. Gràcies per la crònica!!!! Recordeu que us podeu convertir en corresponsals del P&T, enviant-nos la vostra crònica.


Teatre Es Quarter de Petra. Mallorca. 20.03.2010

La porta del teatre de Petra, estava ple de gom a gom. Eren les 9 de la nit i encara feien les proves de so, ja que l'avió que va portar als Mags va sortir amb retràs, degut a la boira de l'illa veina (en Cris, ja feia dies que estava per Mallorca per fer la promoció del disc). Es van apagar els llums, va començar a sonar una música al mateix temps que els Mags ocupaven el seu lloc dalt de l'escenari. Unes llums, al més estil "Brodway", van acompanyar en Cris en la seva sortida, cantant la primera cançó del concert de presentació del disc "Pedres que rallen",del mateix nom. Amb un so molt més roquer del que ens tenia acostumats, com ell mateix va comentar en un parell de temes: Us hem despentinat,eh??, vam poder gaudir d'un directe brutal. En Cris, va començar a cantar la cançó "S'atura es temps", i com si d'una "mani" es tractés, va agafar un megafon per cantar la tornada, cosa que va fer reaccionar al públic amb una rialla.

Van recuperar temes com "A la ciutat de Nàpols", " Ses al·lotetes" i "Roseret", del seu primer disc amb els Mags, titulat "Memòria", i "Es moment" i "Pell de melicotó", del seu segon disc titulat "Jocs d'amagat". En Cris, ens va obsequiar amb dues cançons, del disc "Moviments salvatges" de la seva epoca amb els Ja t'ho diré: "Sospira sa lluna", que ja l'ha cantat en algún concert i una cançó preciosa que es titula "Cada racó", on els seguidors del "Jatu", vam poder recordar aquells "bolos" de fa anys!!!...com és habitual, també va cantar "Si véns", que crec que és la cançó més cantada pel públic de tot arreu, "Així i tot" i "L'univers".

Van ser dues hores viatjant pel nou disc i per records de cançons que tenim tots dins la memòria. Amb l'última cançó del bis "Ses al·lotetes", el teatre es va posar en peus per poder cantar i ballar.

Vull felicitar als nous Mags: Lluís (també toca en el musical de Pirates) i David, que van estar a l'alçada en tot moment, encara que siguin músics profesionals, com ells mateixos van comentar, estaven molt nerviosos, ja que també era la seva presentació en públic, en substitució dels antics Mags. En tot moment, en Cris, en Sergi i en Shanti, van estar pendent d'ells.

Si teniu la oportunitat de poder sentir-los en directe, val la pena, ja que en Cris i els Mags de Binigall, són grup de directe.

Ah....no patiu, que en Cris encara porta les curres que tant estan fent parlar entre les fèmines....

La reportera del Baix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies