UNS MENAIX A TRUÀ PER UNA BONA CAUSA

Aquest artícle ens l'ha enviat la nostra corresponsal del Baix llobregat. Gràcies per la crònica!!!!
Recordeu que us podeu converteir en corresponsals del P&T, enviant-nos la vostra crònica.


Diumenge, amb motiu de la Marató de TV3, dedicada a la investigació de les malalties minoritàries, el grup Menaix a truà, va posar el seu granet de sorra per aquesta causa.
Van cantar la cançó del seu últim disc: No hi ha ningú com tu.Amb un play back molt dissimulat, (són tres grans professionals), però també justificat en aquests casos, van fer ballar a tot el públic que estava en el plató gaudint d'aquest dia tan solidari.

En Cris duia aquelles curres de moda, que ja són un bé d'interès nacional. Algun dia se les afaitarà i en sorprendrà amb un new look??En Juanjo, crec que portava una samarreta que va utilitzar per eixugar la seva guitarra en un bolo. Algun dia, portarà un drap o tovallola com Déu mana?I en Toni, que li agrada molt ballar, va estar tota l’actuació assegut al tamboret. Algun dia s’aixecarà i ens farà una demostració a "lo Toni Manero"?

Mentres esperem veure amb els nostres propis ulls, tots aquests canvis, ens sentim orgullosos de ser del país més solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda que no cal registrar-se per deixar el teu comentari, però ens agradaria saber el teu nom i des d'on ens escrius. Moltes gràcies